Tofucznica

Tofucznica

Potrzebne będą:

  • 250 gram tofu z wodorostami i przyprawami
  • olej do smażenia (1-2 łyżki)
  • pieczywo

Na początek warto wybrać tofu, które już jest przyprawione. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, tofu rozgniatamy palcami do miseczki i wkładamy na rozgrzany olej. Podsmażamy chwilę, aż tofucznica zrobi się ciepła i odparuje nieco wody.

Koszt porcji to: 5,00-6,00 zł.

Przepis jest na 1 porcję.

Czas przygotowania 5-10 minut.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s